Pauze massage lounge stoelmassageStoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage. De massage wordt op een speciale stoel door de kleding heen gegeven. Na de behandeling voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt. Door middel van het toepassen van diverse technieken maak ik rug, schouders, nek, hoofd, armen, benen en handen los.

Omdat de stoelmassage gemiddeld 25 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden, is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op diverse locaties of op de werkplek aan te bieden.

Als onderdeel van een goed arbobeleid biedt stoelmassage verlichting bij klachten als gevolg van stress en RSI. Tevens heeft stoelmassage een preventieve werking op voorkoming van klachten. Een regelmatige stoelmassage gaat ziekteverzuim tegen. Het ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit ten goede.

Stoelmassage op de werkplek leidt tot positieve en duurzame resultaten, die bijdragen aan het welzijn van de medewerker en hierdoor tevens bijdragen aan het succes van de organisatie als geheel.

Graag maak ik een bedrijfsofferte op maat. Stuur uw aanvraag naar info@pauzemassagelounge.nl